این مسابقه برای به چالش کشیدن مهارت دم آوری باریستا با دم افزار v60 طراحی شده هست.
- این مسابقه با قهوه و دم افزار اعلامی برگزار کننده برگزار خواهد شد.
-قهوه مسابقه با اسکور ۸۰+ خواهد بود.
-آب دم آوری مسابقه آزاد بوده و شرکت کننده میتواند همراه خود داشته باشد(هیچ گونه طعم و عطر اضافی نباید داشته باشد)، و آب برگزار کننده برند «واتا» خواهد بود.
-فیلتر برگزار کننده هریو ۰۲ خواهد بود و روی استیج توسط برگزار کننده در اختیار شرکت کننده قرار خواهد گرفت.(شرکت کننده میتواند فیلتر شخصی خود را همراه داشته باشد، به شرطی که هیچ گونه بوی و یا افزودنی اضافه نداشته باشد)
- قهوه روی استیج در اختیار شرکت کننده قرار میگیرد.
-قهوه مسابقه در تایم اعلامی برگزار کننده قابل خرید خواهد بود.
-تمام قهوه ها اعم از تمرین و مسابقه در یک روز و یک بچ رست و بسته بندی خواهد شد.
-در هر استیج ۳ شرکت کننده خواهند بود که یکی از آنها به انتخاب داورهای سنسوری به مرحله بعد راه خواهد یافت.-داور ها از مالکیت کاپ ها اطلاعی نخواهد نداشت.
-بعد از دم آوری قهوه ها، کاپ ها رویمیز سنسوری قرار خواهد گرفت و داورها بعد از ارز یابی با اعلام مجری به کاپ بهتر اشاره خواهند کرد.
-معیار انتخاب کاپ بهتر، کدام کاپ را دوست دارم تا انتها بنوشم هست.
-در صورت انتخاب ۳ کاپ متفاوت، داور چهارم رای خواهد داد.
-شرکت کننده ها باید حداقل ۱۵۰گرم نوشیدنی قهوه در اختیار داور ها قرار دهند.
-۵دقیقه زمان آماده سازی، ۵ دقیقه زمان دم آوری و ۵ دقیقه زمان جمع آوری و ارزیابی خواهد بود.
-شرکت کننده میتواند در زمان آماده سازی آب خود را بجوشاند،فیلتر را خیس کند و قهوه خود را آسیاب کند(نمیتواند قهوه خود را به فیلتر و دم افزار اضافه کند)
-تمام تجهیزات مورد نیاز برای مسابقه در اختیار شرکت کننده قرار خواهد گرفت(برای برگزاری حرفه ای تر بهتر هست هر شرکت کننده ابزار خود را همراه داشته باشد).
-شرکت کننده مجاز هست یک کتل یک آسیاب یک دم افزار v60 یک ترازو و یک سرور را همراه خود روی استیج بیاورد.(استفاده از اکسسوری های جانبی مثل ملو دریپ،لیل دریپ و ... به شرطی که برقی نباشد مجاز میباشد)
-استفاده از هر جنس v60(پلاستیکی، فلزی، سرامیکی) مجاز هست(اورجینال هریو).(دم افزار برگزار کننده رو استیج سرامیکی خواهد بود).
-روش دم آوری فقط باید به روش پوراُور باشد(استفاده از هریو سوییچ ممنوع میباشد)